Welkom bij vereniging zorgsamen

Samen naar betere zorg in Lochem

Over ons

Van harte welkom op de website van ‘ZorgSamen’! Dé vereniging van èn voor eerstelijnszorgprofessionals in de gemeente Lochem met als doel een kwalitatief betere, meer gestroomlijnde, goed afgestemde zorg voor inwoners uit de gemeente Lochem!

Met een stap naar de huisarts is een gezondheidsprobleem vaak niet direct opgelost. In veel gevallen wordt u doorverwezen naar een specialist. Dit kan een doorverwijzing zijn naar het ziekenhuis of een andere specialist in de tweedelijnszorg, maar heel vaak is de hulp dichterbij en kunt u gebruik maken van eerstelijnszorg. En daar helpen we u bij ZorgSamen graag mee!

ZorgSamen is een vereniging van zorgverleners in Lochem die de handen ineen hebben geslagen om de zorg voor onze inwoners nog beter te maken. Vanuit onze visie en aanpak voorkomen we dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd en komen verschillende eerstelijns zorgverleners samen met één behandelplan.

Daarbij richt ‘ZorgSamen’ zich niet alleen op de zorg binnen de gemeente Lochem, maar onderhoudt het ook nauwe contacten met de gemeente en instellingen als het CJG, zorginstellingen, onderwijs, zorgverzekeraars, wetenschap en beroepsverenigingen.

‘ZorgSamen’ is een vereniging bedoeld voor zorgprofessionals, die staan voor kwaliteit en deskundigheid en die dit willen delen met elkaar. ‘Als ‘ZorgSamen’ willen we er voor de gezondheid van alle inwoners van de gemeente Lochem zijn!’.

 

Missie

Deze is onderdeel van de visie en geeft naast het werkterrein ook de rol en de ambitie van de organisatie weer. Dit verdelen we onder in vier onderdelen.

 

Lees verder >

 

Visie

De visie formuleert de reden waarom een organisatie bestaat. De achtergrond bestaat uit waarden, normen en cultuurspecifieke factoren.

 

Lees verder >

 

 

Doelstellingen

Doelstellingen of SCOPE van het Samenwerkingsverband.

 

Lees verder >

 

 

Middelen

De doelstellingen worden bereikt door:

Lees verder >