Welkom bij vereniging zorgsamen

Samen naar betere zorg in Lochem

Activiteiten van Stichting Welzijn Lochem.

Bereikbaarheid van onze kantoren

Onze kantoren zijn dagelijks tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0573 297000. Collega’s zijn ook telefonisch bereikbaar via hun eigen (mobiele) nummer. Verder zijn collega’s zo min mogelijk op kantoren van SWL te vinden, wij volgen hierin de adviezen en maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Inzet vrijwilligers

Sinds eind vorige week is er gestopt met het afleggen van bezoeken door vrijwilligers en het vervoeren van (kwetsbare) mensen.

Coronahulp Lochem

Onder dit motto zal er op alle kanalen van SWL (website www.welzijnlochem.nl, facebook en instagram) informatie worden toegevoegd die wellicht van belang is voor de doelgroep waar ook jij mee werkt. Op dit moment staan er al allerlei mogelijkheden van het bestellen van boodschappen, aanbod van hulp van serviceclubs.

Nieuwe ideeën en suggesties kunnen hier aan worden toegevoegd, mail dit naar info@welzijnlochem.nl. De info zal een aantal keren per dag worden geupdate!

Zorg om kwetsbare ouderen 

Collega’s en vrijwilligers zitten vanaf morgen klaar om ouderen te bellen en te informeren of er hulp gewenst is. Ook kunnen we bellen om eenzaamheid te voorkomen, en deze telefoontjes worden de komende weken steeds herhaald.

Is er iemand bij je bekend die dit op prijs stelt? Mail naam en telefoonnummer door naar: v.langedijk@welzijnlochem.nl.

Vragen? Of ideeën? 
Mail naar info@welzijnlochem.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0573 297000.